Ett träd gör stor skillnad. Hjälp vårt UF-företag att bidra till en bättre värld!

Ge en gåva
Skapad av:
Recraft UF
Samlar in till:
Vi-skogens arbete

Ett träd gör stor skillnad. Hjälp vårt UF-företag att bidra till en bättre värld!

Vi är två tjejer som går sista året på Wargentinskolan och ska nu i år driva vårt UF-företag Recraft UF. Vi på vårt företag vill inspirera till att återbruka och sprida budskapet att det går förvandla gammalt till nytt bara du använder din kreativitet och skaparförmåga. Detta gör vi genom vår affärsidé att ge nytt liv till spillmaterial av tyg och garn.

Vi på Recraft UF tycker att hållbart företagande är otroligt viktigt, därför är vårt sätt att hjälpa både människor, djur och natur i nöd att skänka 10 % per såld produkt till välgörenhetsorganisationen Vi-skogen. Men även starta denna insamling för att samla in så mycket pengar vi kan. Det handlar inte bara om att hjälpa naturen, utan även att hjälpa djur och människor och deras rätt till en bra framtid.


Med pengarna planterar Vi-skogen träd i östra Afrika för att hjälpa människor att ta sig ur fattigdom och samtidigt hjälpa miljön. För ett enda träd gör stor skillnad, både för miljön, svälten och välfärden. Träden bidrar till ökade skördar, som ger mat, mediciner, ved, byggmaterial och luft renad från koldioxid till människor i nöd.

Hjälp gärna oss i vårt arbete för en bättre värld. Det ger människor i fattigdom en möjlighet till en stabil framtid, med möjlighet till utbildning, arbete och en framtid att se fram emot. För vi vill att allt och alla på jorden ska må bra.

Kom ihåg, en liten summa gör stor skillnad, därför är det viktigt att just du gör det du kan för att hjälpa till. För 25kr räcker till att plantera ett nytt träd.
Ett träd gör stor skillnad!

Ge en gåva
700 kr
70%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Recraft UF Recraft UF gav 500 kr

    10% av varuförsäljningen på Recraft UF.

  • Annette  Schjelvan Annette Schjelvan gav 150 kr

  • Anonym Anonym gav 50 kr